Fårholmen yöpymismökki

  • F1
  • F3
  • F2

15,00 

Fårholmen yöpymismaja

Sijainti: Porvoon ja Sipoon rajalla Kalkkirannan edustalla, noin 20 mpk Helsingistä itään N60°11,3′ E25°26,2

 

Osasto:

Kuvaus

Fårholmenin klubimaja sijaitsee Sipoon saaristossa noin 20 mailin päässä Helsingistä itään. Huomaa, että Fårholmenin yöpymistilan vuokraus koskee ainoastaan klubimajan yöpymistilaa. Klubimajassa saa liikkua yöpymistilan ollessa vuokrattuna. Yöpyjän rauhaa tulee kunnioittaa ja klubimajassa ei saa pitää äänekästä toimintaa yöpymistilan ollessa varattuna. Juhannuksena ja regatan aikana klubimajan yöpymistilaa ei pidä vuokrata.

Yöpymistila on huone, jossa on kaksi kerrosvuodetta joihin mahtuu yhteensä neljä aikuista. Klubimajassa on pieni keittiö jota voi käyttää.

Yöpymishuoneen lämmitin on riittävä pitämään yöpymistilan lämpimänä ja klubimajassa on lisäksi takka. Pidä yöpymistilan ovi auki käyttäessäsi lämmitintä.

Aurinkosähköjärjestelmä tarjoaa 12V, jota voi käyttää esimerkiksi puhelimen lataamiseen (Huom! Ns. tupakansytytinlaturi tarvitaan).

Vuokraajan täytyy itse huolehtia omista petivaatteista koostuen lakanoista ja tyynyliinoista. Yöpyminen pelkässä makuusäkissä ei ole sallittu.

Mökkiin ei saa tuoda kotieläimiä.

Huom! Ennen kuin voit siirtyä varaamaan ja maksamaan, pitää sinun lukea ja hyväksyä oheinen vuokraajan vuokrasopimus ja ohje. Kun olet ladannut ja lukenut, kuittaa ruksaamalla ”Olen lukenut ja hyväksynyt ohjeet ja sopimuksen”. (Valintaruutu ilmestyy, kun olet ladannut dokumentin)

Mökki vuokrasopimus ja ohje

 

Kirjaudu