Talvisäilytys

Klubilla on veneiden talvisäilytyspaikkoja Pajalahdessa klubitalon pihassa sekä Verkkosaaressa. Molemmilla telakointipaikoilla järjestetään keväällä kaksi yhteistä veneiden veteenlaskua ja syksyllä yhteisnostot. Myös mastot nostetaan yhdessä ja keväällä telakointialue siivotaan pukkitalkoilla.

Pajalahti

Pajalahden telakkamestarin pesti on haettavissa.

Verkkosaari

Verkkosaaren telakkamestarina toimii Jaakko Koskimies, puh. 040 8617 820, jkoskimies115(ät)gmail.com

Alustavat nostopäivät ovat Verkkosaaressa seuraavasti:

La  29.9  klo 12 alk

La  13.10 klo 12 alk

La   20.10 klo 12 alk

Tarvitsijat voivat soittaa HMVK:n telakkavastaavalle Pekka Mattilalle puh 050 559 3905, joka keväällä veteli veneitä veteen Juuson ollessa jo estyneenä.

Ilmoittautumiset viimeistään neljä päivää ennen haluttua nostopäivää.  Telakkamestari ilmoittaa sitten sähköpostilla laskujärjestyksen ja arvioidun aikataulun.

Ilmoittaudu yhteisnostoihin seuraavasta linkistä. Ilmoittautumislomake

Mikäli ylläolevat laskupäivät eivät sovi, voi asiasta sopia suoraan nosturiyhtiön kanssa.   Reffe OY:n nosturiautot operoivat alueella lauantaisin ja keskiviikko iltapäivisin. Reffen puh. 040 0451 662.

Traktorilla suoritettavista nostoista voi tiedustella HMVK:n telakkavastaava Pekka Mattilalta, puh. 050-559 3905.

Jaakko Koskimies, telakkamestari

puh 040 861 7820

Turvallinen telakka

Marine II.net – veneilyturvallisuushanke on julkaissut Turvallinen telakka -oppaan. Opas on kirjoitettu sekä telakanpitäjälle että telakan asiakkaana olevalle veneilijälle. Se pyrkii mahdollisuuksien mukaan nostamaan esiin turvallisuuteen liittyviä ongelmatilanteita ja esittämään niihin ratkaisuja konkreettisten esimerkkien avulla, jotta onnettomuudet voitaisiin vastaisuudessa välttää.

Kirjaudu
Unohtuiko salasana?
SMKFMK