PaVen Turvallisuusilta lähestyy – ilmoittaudu mukaan

Pajalahden Veneilykoulu järjestää ensimmäisen yhteisen veneilyturvallisuuteen keskittyvän webinaarin torstaina 11.4.2024 klo 18-20. Huippuasiantuntijat vastaavat venekerholaisten kysymyksiin ja analysoivat osallistujien lähettämiä case-tilanteita. Aiheena on ennakoiva turvallisuuden kehittäminen ja onnettomuuksista oppiminen.

Miten parannamme veneilyturvallisuutta ja ehkäisemme ennalta mahdolliset onnettomuudet? Mitä voimme oppia tapahtuneista onnettomuuksista? Entä läheltä piti -tilanteet, eihän niistä kehtaa kertoa? Vai kehtaako? Onko vika aina laitteistoissa, vai onko kyse inhimillisistä tekijöistä?

PaVen ensimmäisessä turvallisuusillassa pohditaan vesillä tapahtuvien onnettomuuksien ja vaaratilanteiden ehkäisyä. Tilaisuuden asiantuntijoina toimivat johtava tutkija Risto Haimila Onnettomuustutkintakeskuksesta ja turvallisuus- ja valmiuspäällikkö Marko Stenberg Suomen Meripelastusseurasta.

Osallistujat voivat lähettää ilmoittautumisen yhteydessä aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja kertoa kokemuksistaan onnettomuus- tai lähetä piti -tilainteista.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteessa https://pave.fi/tapahtumat-3/paven-turvallisuusilta-etatilaisuus/

Kirjaudu