Mikko Leppänen SMK:n klubimestariksi

Suomen Moottoriveneklubin klubimestariksi on valittu Mikko Leppänen. Hän aloittaa tehtävässä 1.4.2024 alkaen.

Mikko Leppänen on toiminut SMK:n klubisihteerin sijaisena 1.2. – 31.3.2024. Näin hän on jo perehtynyt osaan tulevista klubimestarin tehtävistä ja siirtyminen laajempaan tehtäväkenttään on  sujuvaa. Mikko on aiemmin toiminut esittävän taiteen hallinnollisissa tehtävissä sekä yhdistysten että yritysten johdossa, ja hänellä on taustallaan kaupallis-hallinnollinen koulutus.

-Veneilyharrastus kehittyy nopeasti ja veneilyseurat ovat monien haasteiden edessä. Olemme iloisia, että saamme Mikon mukaan klubimme toiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen. Hänen laaja-alainen osaamisensa ja kokemuksensa yleishyödyllisestä toiminnasta on meille äärimmäisen arvokasta. Kiitämme myös muita hakijoita kiinnostuksesta tehtävää kohtaan, toteaa kommodori Sakari Salonen.

-Matkaveneily on kuulunut elämääni aina, lapsena ja nuorena perheen moottoriveneillä ja viimeiset 15 vuotta omilla veneillä purjehtien. Klubimestarin työssä pääsen yhdistämään aiempaa työkokemustani elinikäiseen harrastukseen, mistä olen innoissani! Odotan myös innolla yhteistyötä klubin luottamushenkilöiden ja kaikkien vapaaehtoisten talkoolaisten ja harrastajien kanssa. Myös ihan uudet haasteet kiehtovat, toteaa Mikko Leppänen ja toivoo klubilaisten ottavan yhteyttä ja nykivän hihasta laitureilla.

 

Kirjaudu