Grynnan yöpymismökki

  • g1
  • g3
  • g2

20,00 

Grynnan yöpymismaja

Sijainti: Porkkala, Kyrkogårdsgrunden noin 20 mpk länteen Helsingistä, 59°57’57.8″N 24°25’59.6″E

 

Osasto:

Kuvaus

 

 

Grynnanin yöpymismökki sijaitsee SMK:n Porkkalan saaristossa olevalla Kyrkogårdsgrundetin ulkosatamassa.

Mökissä on varustuksena kaksi vuodesohvaa, jotka aukeavat parivuoteiksi. Mökin sisällä on pöytä ja neljä tuolia ja terassilla vastaavat ulkokalusteet. Mökissä ei ole ruuanlaitto- tai kahvinkeittopaikkaa -sellaiset löytyvät viereisestä grillikatoksesta tai Grynnanin vanhasta keittokatoksesta.

Mökin lämmitin on riittävä pitämään mökin lämpimänä. Aurinkosähköjärjestelmä tarjoaa 12V, jota voi käyttää esimerkiksi puhelimen lataamiseen (Huom! Ns. tupakansytytinlaturi tarvitaan).

Vuokraajan täytyy itse huolehtia omista petivaatteista eli aluslakanoista, pussilakanoista ja tyynyliinoista. Yöpyminen pelkässä makuusäkissä ei ole sallittu. Mökissa on patjasuojukset joita tulee käyttää. Lisäksi löytyvät 2 tyynyä ja 2 peittoa.

Mökkiin ei saa tuoda kotieläimiä.

Huom! Ennen kuin voit siirtyä varaamaan ja maksamaan, pitää sinun lukea ja hyväksyä oheinen vuokraajan vuokrasopimus ja ohje. Kun olet ladannut ja lukenut, kuittaa ruksaamalla ”Olen lukenut ja hyväksynyt ohjeet ja sopimuksen”. (Valintaruutu ilmestyy, kun olet ladannut dokumentin)

Mökki vuokrasopimus ja ohje

 

Kirjaudu