Syyskokoustiedote 23.11.2020

SMK:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin Lauttasaaren yhteiskoulun tiloissa 17.11.2020 kello 18:00 alkaen. Kokouksessa noudatettiin THL:n ohjeistusta pitämällä kasvomaskeja ja pitämällä etäisyyttä toisiimme.

Yleistä
Kokouksen agendalistalla ei ollut suurempia mullistuksia ja äänestysvalintoja ei tarvinnut tehdä tehtäviä täytettäessä – ainoastaan sääntömääräiset asiat olivat esillä. Toimintasuunnitelma ja budjetti ja maksut hyväksyttiin hallituksen esittäminä. Hyvää keskustelua käytiin ja naisjaosto hoiti kahvitarjoilut hygieenisesti. Osallistujamäärä oli varsin vaatimaton, 25 henkilöä, mutta sitä voitaneen pitää tyydyttävänä näin pandemian aikana. Kutsuja oli lähetetty sekä kirjeitse, että sähköpostitse (sähköpostinsa ilmoittaneille) ja kokouskutsu oli esillä klubin nettisivuilla sekä somessa.

Valinnat
Kommodoriksi vuodeksi 2021 valittiin John Holmström. Toiseksi varakommodoriksi vuosiksi 2021–2022 valittiin Timo Kivioja ja ensimmäisenä varakommodorina jatkaa Sakari Salonen.

Hallitusjäsenistä erovuorossa olivat Patrick Hänel ja Kari Paasonen – klubi kiittää heitä panoksestaan hallituksessa!

Uusiksi hallitusjäseniksi vuosiksi 2021–2023 valittiin Miikka Maijala ja Harri Rissanen. Hallitusjäseninä jatkavat edelleen Peter Guldbrand, Henri Korpi, Hanna Paloheimo ja Taina Savolainen.

Lautakuntavalinnoissa kokouksessa sovittiin, että syyskokous ja hallitus tekevät yhteisvalinnan ja lautakunnat täytettiin vuodeksi 2021 seuraavalla tavalla:

Pajalahden satamalautakunta
* Peter Guldbrand
* Ilpo Leino
* Unto Partinen
* Ari Reen
* Markus Savolainen
* Kari Söderholm
* Sami Valkama

Pohjoisrannan satamalautakunta
* Mikko Huimala
* Jaakko Koskimies
* Mauri Siivinen

Ulkosatamalautakunta
* Vesa Erla
* Patrick Hänel
* Ari Koskinen
* Markku Pesonen
* Harri Rissanen
* Sakari Salonen
* Jörgen Wickman

Koulutus- ja ohjelmalautakunta
* Saara Kivioja
* Timo Kivioja

Viestintälautakuntaan
* Jorma Rautapää

Merkkilautakunta
* John Holmström
* Anne Järvinen
* Rolf Paulow
* Jorma Rautapää
* Sakari Salonen
* Timo Vanhanen

Hallitus päättää tammikuun kokouksessaan lautakuntien puheenjohtajat.

Tarkastuselimet
Tilintarkastajina jatkavat KHT Mervi Vaarala ja varatilintarkastajana toimii KHT Arto Sopanen.
Toiminnantarkastajan tehtävään valittiin Pekka Lidman ja varatoiminnantarkastajaksi Henrik Palin.

Muut päätökset
Syyskokous vahvisti vuoden 2021 toimintasuunnitelman, budjetin ja maksut. Jäsenten maksut säilyvät edellisen vuoden tasolla. Päätettiin periä ylimääräinen jäsenmaksu, joka on 30 euroa ja se osoitetaan kaikille paitsi perhe- ja juniorijäsenille sekä ainaisjäsenstatuksen ennen 21.11.1996 saaneille.

Kokouksen materiaalit löytyvät verkkosivujen Intranetista (Intra), jonne jäsenet pääsevät kukin omalla sähköpostiosoitteellaan. Salasanan voi jokainen määrittää itse. Mikäli Sinulta puuttuu tunnus Intraan, ole ystävällisesti yhteydessä toimistoon tunnuksen saamiseksi

Kirjaudu