Suomen Moottoriveneklubi hakee klubisihteeriä

Kiinnostaako sinua ihmisläheinen ja joustava työ merellisessä ympäristössä? Tule mukaan kehittämään vastuullista ja turvallista veneilyharrastusta jäsentemme kanssa. Jätä hakemuksesi heti.

Venekerhon klubisihteerinä toimit jäsenrekisterin ylläpitäjänä, hoidat jäsenten maksujen laskutuksen ja taloushallinnon perustehtävät sekä raportoinnit taloudenhoitajalle. Tehtävänäsi on toimia hallituksen sihteerinä ja järjestää klubin vuotuiset kokoukset. Hoidat jäsenviestintää ja olet mukana jäsenille tarkoitettujen verkkopohjaisten palvelujen kehittämisessä. Vastaat klubin toimistosta ja ennen kaikkea palvelet nykyisiä ja tulevia jäseniä.

Tehtävä on vakinainen ja osa-aikainen. Viikkotunteja on 23 ja työajat ovat sovittavissa ja sovitettavissa opiskelun, muun työn tai elämän tilanteen mukaan. Toimistomme sijaitsee Lauttasaaren Pajalahdessa Helsingissä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

  • asiakaslähtöistä, positiivista palveluasennetta
  • aktiivista, oma-aloitteista otetta työhön
  • järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja mielellään ruotsiksi

Arvostamme

  • asiakastietojärjestelmien ja taloushallinnon ohjelmistojen tuntemusta
  • WordPress -julkaisujärjestelmän hallintaa
  • kokemusta vastaavanlaisissa tehtävissä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta

Tule mukaan kehittämään vastuullista ja turvallista veneilyharrastusta. Pääset tutustumaan kokeneisiin veneilyn konkareihin, juuri harrastuksen pariin tulleisiin perheisiin ja innokkaisiin kesäleirien junnuihin. Suomen Moottoriveneklubin toiminnasta löydät lisää tietoja nettisivuiltamme.

Lähetä hakemuksesi 22.12.2023 mennessä osoitteella: toimisto@smkfmk.fi. Liitä mukaan myös palkkatoivomuksesi. Työn voit aloittaa välittömästi valinnan jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: kommodori Sakari Salonen, 040 5949 508.

Suomen Moottoriveneklubi on oivallinen paikka koko perheen veneilyharrastukselle. Seuralla on kotisatamat Helsingin Lauttasaaressa ja Pohjoisrannassa. Samoin retkisatamia on kaksi – toinen Helsingistä itään ja toinen länteen. Jäseniä seurassa on kaikkiaan noin 760. Veneitä on 300, joista kaksi kolmannesta on moottoriveneitä ja kolmannes purjeveneitä. Suomen Moottoriveneklubi on toiminut jo yli 90 vuotta, ja se on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseura.

Kirjaudu