SMK yhteistyöhön Skipperin kanssa

Päivämäärä 22.4.2020

Uusia etuja SMK:n jäsenille

SMK pyrkii modernina veneseurana kehittämään toimintaansa ja ottamaan huomioon veneilyyn liittyvät uudet virtaukset. Eräs tällainen on vuokravenetoiminta, jossa veneilijä voi vuokrata veneen lyhytaikaiseen käyttöön.

SMK on solminut kaupunkiveneitä vuokraavan Skipperin kanssa yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Pohjoisrannasta on vuokrattu Skipperille neljä venepaikkaa. Seuramme jäsenet voivat vuokrata näitä veneitä 20 % alennuksella liittymällä Skipperin jäseneksi.


Skipperin kautta SMK:lla on mahdollisuus tarjota jäsenistölleen uusi palvelumuoto.

Ideana on:

  • Lisätä seuramme tunnettavuutta ja kasvattaa jäsenmääräämme. Skipperi myös mainostaa ja pitää esillä SMK:ta omassa toiminnassaan.
  • Ollessaan myös Skipperin jäsen SMK:n jäsen saa hyödykseen kaikki Skipperin tarjoamat palvelut. Näin veneilyä voi harrastaa helposti myös muiden Skipperin yhteistyösatamien kautta ja ottaa veneen käyttöön vaikkapa saaristomerellä, järvialueilla tai Tukholmassa.
  • Kaupunkiveneily antaa jäsenillemme mahdollisuuden toteuttaa lyhyitä ”ketteriä” veneretkiä ilman, että tarvitsee välttämättä lähteä omalla suuremmalla veneellä liikkeelle. Voit tehdä vaikkapa päiväretken saariimme tai Helsingin edustalle.
  • Skipperi huolehtii kaupunkiveneiden ylläpidosta, huolloista, vakuutuksista ja veneiden saatavuudesta, jolloin veneily on vuokraajalle helppoa ja vaivatonta.
  • Skipperi on yhteistyösopimuksessamme sitoutunut noudattamaan kerhomme sääntöjä. Skipperin asiakkaat käyttävät Pohjoisrannan satamaa vain veneen nouto- ja palautuspaikkana. Skipperin asiakkaat eivät käytä saariamme ellei asiakkaana tai asiakkaan vieraana ole seuramme jäsen.
  • Skipperin käyttämät veneet ovat katsastettuja.

Skipperi on yksityinen toimija, joka harjoittaa venevuokrausta ympäri Suomen ja pyrkii laajenemaan myös kansainvälisesti.

Yhtiön toimintaan voit tutustuta oheisista osoitteista Skipperi Kaupunkivene -yhteiskäyttöpalvelu ja www.skipperi.fi

Skipperin yhteistyökumppanina ovat Yamaha Motor Europe ja Yamarin veneitä valmistava Inhan Tehtaat.

Toivomme, että SMK:n jäsenet ottavat uuden yhteistyökumppanin hyvin vastaan! Tehdään seurastamme houkutteleva ja hommataan Skipperin käyttäjistä meille uusia jäseniä!

SMK:n hallitus

Lisätietoja: toimisto@smkfmk.fi

Kirjaudu