Klubin syyskokouksen 13.11. päätöksiä

Lauttasaaren yhteiskoulun tiloissa pidettyyn kokoukseen osallistui 41 klubilaista.

Kommodoriksi valittiin John Holmström. Varakommodoriksi vuosille 2019–2020 valittiin Timo Kivioja. Toisena varakommodorina jatkaa Sakari Salonen.

Uusiksi jäseniksi hallitukseen vuosiksi 2019–2021 valittiin Peter Guldbrand ja Henri Korpi. Hallituksessa jatkavat Paula Erla, Patrick Hänel, Kari Paasonen ja Juhani Vitikka.

Syyskokous valitsi kaikkiin lautakuntiin kolme jäsentä vuodelle 2019: Pajalahden satamalautakuntaan Unto Partinen, Ari Reen ja Risto Savolainen, Pohjoisrannan satamalautakuntaan Mauri Siivinen, Tiitus Tuohikorpi ja Kalevi Tölkkö, ulkosatamalautakuntaan Patrick Hänel, Ari Koskinen ja Jörgen Wickman, koulutus- ja ohjelmalautakunta Harri Ojanen ja Henrik Palin, viestintälautakuntaan Marjo Mansikka, Teija Niemi ja Markku Siivinen sekä merkkilautakuntaan Anne Järvinen, Sakari Salonen ja Timo Vanhanen. Hallitus päättää tammikuun kokouksessaan lautakuntien muista jäsenistä ja valitsee niiden puheenjohtajat.

Varsinaisen tilintarkastajan tehtävään valittiin KHT Mervi Vaarala ja varatilintarkastajaksi KHT Arto Sopanen. Toiminnantarkastajan tehtävään valittiin Pekka Lidman ja varatoiminnantarkastajaksi Henrik Palin.

Syyskokous vahvisti vuoden 2019 toimintasuunnitelman ja teki muutoksia maksuihin:

Vuosijäsenmaksu on jatkossa 115 euroa ja perhejäsenmaksu on 57,5 euroa. Molempiin lisätään toimistopalvelumaksu 12,5 euroa. Juniorin jäsenmaksu on 11,5 euroa (+ toimistopalvelumaksu 5 euroa). Ainaisjäsenen toimistopalvelumaksu on 12,5 euroa.

Lisäksi kokous päätti kerätä 30 euron ylimääräisen jäsenmaksun muilta kuin perhe- ja juniorijäseniltä sekä ainaisjäsenstatuksen ennen 21.11.1996 saaneilta. Venepaikkamaksuihin tulee kaupungin korotuksia vastaava korotus.

Kaikki kokouksen päätökset ja muut materiaalit löytyvät verkkosivujen jäsenhuoneesta, jonne pääsee kokouskutsussa kerrotuilla tunnuksilla. Tunnukset saat tarvittaessa myös toimistosta.

Kirjaudu