Kevätkokousuutisia

Kevätkokous pidettiin parin vuoden tauon jälkeen Bottan Juhlasalissa 15.3. Kokousta oli mahdollista seurata myös verkkoyhteyden avulla.

Esityslistan sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa käsiteltiin toisen kerran sääntömuutosta pykälien 5 ja 6 osalta. Kokous hyväksyi sääntömuutoksen.

Alla muuttuneet pykälien kohdat

Uusi 6 § 1 mom.

Klubin syyskokous vahvistaa hallituksen esityksestä jäsenten liittymismaksun (1), vuotuisen jäsenmaksun (2), mahdollisen liittomaksun (3) sekä mahdollisen ylimääräisen jäsenmaksun (4). Hallitus vahvistaa muut jäsenten maksettavat palvelumaksut, kuten esimerkiksi nosto-, lasku- ja telakointimaksut.

Uusi 5 § 2 mom.

Jäsenen, joka on liittynyt klubiin ennen 21.11.1996 ja joka on yhdellä kertaa suorittanut vuotuisen jäsenmaksun 25 vuodelta tai on keskeytymättä maksanut tämän jäsenmaksun 25 vuodelta, vapauttaa hallitus suorittamasta ainaisjäsenenä enempiä vuosittaisia jäsenmaksuja (2). Vapautus ei koske mahdollisia liittomaksuja (3) tai ylimääräisiä jäsenmaksuja (4). Kunniajäsen on vapautettu kaikista 6. §:n mukaisista maksuista lukuun ottamatta hallituksen asettamista palvelumaksuista.

Kevätkokous hyväksyi taloudenhoitajan esittelemän tilinpäätöksen vuodelta 2021 sekä hallituksen kertomuksen vuoden 2021 toiminnasta. Kokoukselle esiteltiin myös vuotta 2021 koskeva tilintarkastuskertomus.

Hallitukselle ja tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus vuodelta 2021.

Kokouksen jälkeen jaettiin ansiomerkit ja muut huomionosoitukset.

Kultainen ansiomerkki: Kaija Salonen

Hopeinen ansiomerkki: John Holmström, Panu Kobylin, Jaakko Koskimies, Virva Pitsinki ja Mauri Siivinen

Harrastemerkki: Peter Gulbrand, Riikka Holmström, Patrick Hänel, Kirsi Kautto, Henri Korpi, Pekka Lidman, Kari Paasonen, Ari Reen jaRitva Wickman  

Commodors Fregate: John Holmström

Fårholmenin kiertopalkinto: Mikko Kataja

Kirjaudu