Kevään ohjelmaa ja ohjeita

Noudata seuraavia ohjeita:

  • ÄLÄ TULE SATAMIIN jos olet sairastunut, karanteenissa tai läheisesi on sairastunut
  • Vältä klubitaloissa käymistä
  • Pidä metrien etäisyyttä kanssakulkijoihin
  • Pese kädet ja käytä käsineitä

Alueelle tai kerhorakennukseen et saa tulla sairastuneena, ollessasi karanteenissa tai jos läheisesi on sairastunut Covid-19 tautiin.

Käytä suojakäsineitä jos liikut kerhorakennuksessa olevissa tiloissa. Paljain käsin et saa koskea ovenkahvoihin tai muihin pintoihin.

Tarpeeton oleskelu ja työskentely sekä kokoontuminen käytössä olevissa tiloissa on kielletty.

VARTIOINTI

Vartiointi suoritetaan ulkona liikkuen. Kierrosten välillä voit levähtää omassa autossasi tai veneessäsi ja välttäen rakennuksessa oleilua. Puhdista taskulamppu puhdistusaineella ennen vuorosi alkua ja sen päätyttyä. Käytä omaa kynää. Kirjaa huomiosi erilliselle paperille ja aseta se pinon päällimmäiseksi. Vihkoa ei ole nyt käytössä.

Vartiointivuoron varaus tapahtuu nettisivujen kautta https://smkfmk.fi/sn_intra/vartiolista/ Käy siellä varaamassa vuorosi. Tunnuksesi on klubille ilmoittamasi email-osoitteesi. Jos kirjautumisessa tai muutoin ilmenee ongelmia, ole yhteydessä toimistoon.

VENEIDEN YHTEISLASKUT 26.4 ja 9.5 PAJALAHDESSA

Vesillelaskut pyritään suorittamaan normaalisti noudattaen turvavälejä. Kahviota ei pidetä. Käytä hengityssuojainta jos sinulla on sellainen. Yhteislasku ei ole yleisötilaisuus.

Listat Pajalahden yhteislaskujen osalta tulevat sähköpostitse asianosaisille ja esille ilmoitustauluille kunhan valmistuvat.

Telakkamestari Jaakko Koskimies laatii vesillelaskujärjestykset Verkkosaaressa ja ilmoittaa niistä osallistujille. Käy tekemässä varaus nettisivujen kautta. https://smkfmk.fi/verkkosaaren-yhteislaskuvaraus/

SAMMUTTIMIEN TARKASTUKSET

Tänä vuonna on poikkeuksellinen sammutintarkastusmenettely. Sammutintarkastus järjestetään ainoastaan Pajalahdessa.

  • Sammuttimet tuodaan ETUKÄTEEN viimeistään perjantaina 8.5 Pajalahden klubitalolle. 8.5 jälkeen tuotuja sammuttimia ei käsitellä.
  • Merkitse sammutin SELVÄSTI nimelläsi ja puhelinnumerollasi. Salista löytyy tarroja tähän.
  • Kirjoita klubitalolla olevaan lappuun nimesi ja montako sammutinta toit tarkastettavaksi.
  • Laita lappu klubitalolla olevaan laatikkoon ja jätä sammutin lattialle.
  • Tarkastaja tulee paikalle 11.5 ja tarkastaa sammuttimet. ÄLÄ TULE PAIKALLE tarkastuksen ajaksi, voit noutaa tarkastetun sammuttimesi 13.5 alkaen.
  • Klubi laskuttaa sammuttimien omistajia tarkastuksista. Tarkastusmaksu on 9€ per sammutin ja myös hylätyistä sammuttimista laskutetaan. Sammutinkauppaa EI KÄYDÄ.

KATSASTUKSET

Vuosikatsastusten varaukset tulevat nettiin (samalla periaatteella kuin vartiointilistat). Vuosikatsastukset tehdään 18.5 – 11.6 välisenä ajanjaksona.

Vuosikatsastukset toteutetaan siten, että katsastaja ei tule veneeseen vaan on laiturilla ja pyytää sieltä käsin katsastettavan veneen päällikköä (tai edustajaa) näyttämään varusteita jne. Kun katsastus on valmis, täytetään pöytäkirja ja venetodistus kuten ennenkin sekä annetaan katsastustarra veneeseen kiinnitettäväksi.

Perus- ja runkokatsastukset siirretään syksyyn. Syksyllä tehdään uusi päätös perus- ja runkokatsastuksen suhteen.

HUOMIO!

Tarkista vakuutusyhtiöltäsi, että venevakuutuksesi voimassa kauden aikana kun perus- ja runkokatsastus suoritetaan vasta syksyllä tai mahdollisesti ensi vuonna.

PUKKITALKOOT

Pukkitalkoot peruuntuvat kevään 2020 osalta.

Suomen Moottoriveneklubin hallituksen ja lautakuntien puolesta,

John Holmström
SMK Kommodori

Lisätietoja: toimisto@smkfmk.fi

Kirjaudu