Katsastukset, Sammuttimet, Pukkitalkoot, VHF-Radiopuhelintutkinto

KATSASTUKSET

Katsastukset tehdään poikkeusjärjestelyin tänä vuonna 2021. Katso lisätietoja SMK:n intranetsivuilta Katsastus-valikon alta.

SAMMUTTIMET

Sammutintarkastukset tehdään samoin kuin viime vuonna. Tuo sammuttimesi Pajalahden klubitalon saliin viimeistään 10.5. kello 08:00 mennessä. Tarkastaja käy tarkastamassa sammuttimet ja ne voi noutaa 11.5. alkaen klo 12. Klubi laskuttaa sammuttimien omistajia tarkastuksista. Hinta on 9 euroa/sammutin.

Sammuttimiin merkitään omistajan nimi ja puhelinnumero. Salista löytyy lipukkeita tätä varten. Listaan merkitään nimi ja sammuttimien lukumäärä. Muita kuin listaan merkittyjä sammuttimia ei tarkasteta.

PUKKITALKOOT

Pukkitalkoot pidetään Pajalahdessa 25.5.2021 kello 17 alkaen.

VHF-RADIOPUHELINTUTKINTO

Jos haluaisit suorittaa tutkinnon kuluvana keväänä, voitaisiin ylimääräinen koe mahdollisesti järjestää Pajalahden klubitalossa. Tutkintotilaisuuden valvojana toimisi Ari Caselius Traficomilta. Tutkintoon voisi osallistua viisi henkilöä nykyisten rajoitusten puitteissa. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, ole yhteydessä toimisto@smkfmk.fi. VHF-radiopuhelimen käyttö ei ole sallittu ilman voimassa olevaa tutkintoa.

Kirjaudu