Hätämerkinantoharjoitus

Espoon vapaaehtoiset meripelastajat järjestävät hätämerkinantoharjoituksen Espoon Haukilahdessa (Mellstenintie 6) sunnuntaina 12.2.2023 klo 10.00–16.00.  Harjoitus on tarkoitettu Suomen Meripelastusseuran jäsenille. Jäseneksi voi ilmoittautua ennen harjoitusta. Tilaisuudessa veneilijät voivat harjoitella turvallisesti hätämerkinantovälineiden käyttöä. 

Harjoituksessa veneilijät voivat luvallisesti ja ohjatusti harjoitella omien punaisten hätärakettien, punaisten käsisoihtujen ja oranssien merkkisavujen käyttöä. Harjoituksessa saa myös käyttää omaa luvanvaraista valopistoolia. Lupa pistooliin tulee esittää paikan päällä. Hätämerkinantoharjoitus on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille veneilijöille. 15–17-vuotiaat voivat osallistua harjoitukseen huoltajan seurassa. Sitä nuoremmat ovat tervetulleita seuraamaan harjoitusta oman venekunnan mukana.

Harjoitukseen osallistujien tulee tuoda omat hätämerkinantovälineet mukaan harjoitukseen. Kaikissa käytettävissä hätämerkinantovälineissä tulee olla valmistusleima 2/2016 tai sitä tuoreempi. Ennen harjoitusta välineet tarkistetaan ja ampujille annetaan henkilökohtainen opastus niiden oikeanlaiseen käyttöön. Vanhat raketit voi tuoda paikalle hävitettäväksi.

ILMOITTAUTUMINEN:

LISÄTIETOJA

Harjoituksen tiedottaja Anni Muukkonen, 050 540 7877, anni.muukkonen@meripelastusespoo.fi

Kirjaudu