Fårholmenin Regatta lauantaina 14.8.2021

Fårholmenin regatta täyttää 20 vuotta

TERVETULOA mukaan, oletpa sitten regattaveteraani tai ensikertalainen. Kisan startti on klo 11.30. Ei tarvitse olla omaa purjevenettä, sillä gastipörssin kautta voit ilmoittautua henkilöstön (ent. miehistö) jäseneksi kilpaveneeseen ja päästä kokemaan kilpapurjehduksen hurmaa.

  • Naistensauna on kuumana klo 13.00-15.30 ja miehet saunovat klo 15.30-18.00
  • Regattapäivän aikana voit koetella veneilijäntaitojasi perinteisessä heittoliinakisassa. Tänä vuonna naisjaosto organisoi lisäksi hulavanteen pyörityskisan, jossa naiset ja miehet kisaavat omissa sarjoissaan. Sen verran annamme miehille tasoitusta 😀
  • Klo 19.00 alkavassa palkintojenjaossa palkitaan regattakisassa pärjänneet, ja myös heittoliina- ja hulavannekilpailuissa kunnostautuneet saavat “kuulla kunniansa”

Ilta jatkuu oman venekunnan tai ystävävenekuntien yhteisten piknikkien muodossa. Tämä siksi, että tänäkin vuonna huomioimme koronaturvallisuuden. Yön pimetessä halukkaat jatkavat illan, yön, kenties aamuyönkin viettoa yhdessä klubitalolla tai uudessa Fårholmenin paviljongissa.

Kuka tietää, vaikka pop up -bändikin tahdittaisi hauskanpitoa.

Älkäämme missään nimessä unohtako tämän vuoden pukeutumisteemaa: klubimme 91-vuotiasta historiaa ja regatan 20-vuotista historiaa kunnioittaen klubin lipun värit sininen, valkoinen ja kulta ovat pukeutumisteemana tänä kesänä. Ei kylläkään käännytetä ketään pois jos muitakin värejä pukeutumisessa on käytetty.

Kirjaudu