Venepaikkalomake kaudelle 2022 avattu

Venepaikat jaetaan lomakkeen täyttäneiden kesken 5.3. jälkeen. Täytä lomake ennen sitä, niin olet mukana paikkojen jaossa. Jotta linkki toimii, avaa uutinen ensin otsakkeesta. Venepaikanhakulomakkeen kaudelle 2022 voit käydä täyttämässä TÄSTÄ.

Kaasulaitteiden testaukset ja runkokatsastukset

KAASULAITTEET

Kaasulaitteiden testaukset pyritään järjestämään keväällä. Tukesin ohjeen mukaisesti nestekaasun käyttäjä voi itse vaihtaa huonokuntoisen letkun uuteen, tarkkailla putkiston ja letkuliitosten tiiviyttä sekä huolehtia käyttölaitteiden polttimien puhtaudesta. Kiinteiden asennusten huollot saa tehdä vain hyväksytty kaasuasennusliike. Letkun kunto ja tiiviys tulee tarkistaa kerran tai pari vuodessa. Tukesin mukaan veneessä ei saa käyttää vanhoja liesiä, joissa ei ole liekinvarmistinta. Kaasuletkujen suositeltava vaihtoväli on viisi vuotta ja paineenalentimen 10 vuotta (merkitystä valmistusvuodesta).
Lisää tietoa Tukesin sivuilta “Käytä nestekaasua oikein” -oppaasta.

RUNKOKATSASTUKSET

Runkokatsastukset tulee tehdä viiden vuoden välein tai kun venee tulee uutena seuraan.
Vene on oltava runkokatsastusta varten maissa. Valmistelevina toimenpiteinä tulee ylimääräinen tavara poistaa veneestä, sillä katsastajan tulee päästä helposti käsiksi katsastettaviin kohteisiin kuten läpivienteihin, letkuihin ja venttiileihin. Katsastettavat kohteet runkokatsastukseen löytyvät katsastuspöytäkirjasta kohdasta 1 Runko ja rakenteellinen turvallisuus.

Ole ajoissa yhteydessä suoraan katsastajaan ja sovi katsastusaika.
Seuran sivuilta löytyvät runkokatsastajien yhteystiedot.

Katsastuslautakunta

Kirjaudu