Suomen Moottoriveneklubi

Koko perheen venekerho – perustettu 1930

Suomen Moottoriveneklubi on aktiivinen koko perheen venekerho jolla on on toimintaa junnuista senioreihin – löydät varmasti itseäsi kiinnostavan ryhmän ja tavan olla mukana klubissa.

Meillä on yhteisiä tapahtumia talkoista kisoihin ja yhteisiin illanviettoihin. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Tarjoamme jäsenillemme myös satama-, telakointi- katsastuspalveluja sekä koulutusta.

Helsingin kotisatamamme sijaitsevat Lauttasaaressa ja Pohjoisrannassa. Ulkosatamamme Porkkalan ja Sipoon saaristoissa tarjoavat loistavat saaristotukikohdat.

Ajankohtaista

13.1.2019

Suomen pursilipun evoluutio

Klubimme jäsenet Jorma Rautapää ja Timo Vanhanen ovat laatineet koosteen tapahtumista, jotka johtivat siihen, että meillä on lippumme sellaisina kuin ne nyt ovat.

8.1.2019

Pohjoisrannan klubitalossa remonttia

Pohjoisrannan klubitalolla on remonttitöitä menossa tammikuun ajan. Uusi keittiö on valmistunut ja nyt ollaan maalaustöiden parissa. Remonttitöiden aikana klubitaloa ei voi käyttää kokous- yms. tarkoituksiin.

31.12.2018

Klubin uudet nettisivut avattu

SMK:n uudet nettisivut on avattu 31.12.2018. Uuden sivuston avulla saamme parannettua klubilaisille suunnattuja erilaisia palveluita. Uuden SMK-nettikaupan kautta klubilaiset voivat hankkia mm. lippuja ja viirejä yms. tarvikkeita. Erilaisten varausjärjestelmien kautta […]