Suomen Moottoriveneklubi

Koko perheen venekerho – perustettu 1930

Suomen Moottoriveneklubi on aktiivinen koko perheen venekerho jolla on on toimintaa junnuista senioreihin – löydät varmasti itseäsi kiinnostavan ryhmän ja tavan olla mukana klubissa.

Meillä on yhteisiä tapahtumia talkoista kisoihin ja yhteisiin illanviettoihin. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Tarjoamme jäsenillemme myös satama-, telakointi- katsastuspalveluja sekä koulutusta.

Helsingin kotisatamamme sijaitsevat Lauttasaaressa ja Pohjoisrannassa. Ulkosatamamme Porkkalan ja Sipoon saaristoissa tarjoavat loistavat saaristotukikohdat.

Ajankohtaista

2.7.2019

Kysely veneilykortista

Noora Hilander on kurssin 20172 opiskelija Poliisiammattikorkeakoulussa. Hän tekee opinnäytetyötä, jossa tutkitaan veneilykortin tarpeellisuutta Suomessa. Tutkimusta varten hän on luonut internet-kyselyn aiheesta ja toivookin runsasta palautetta. Kysely on avoinna kaksi […]

27.6.2019

Toimisto suljettu 15.7.-11.8.

Toimisto on avoinna jälleen 12.8. klo 15 lukien.

22.5.2019

Vuosikirja 2019

Vuosikirjan nettiversio on valmis. Kirja on valmistunut. Kirjaa ei lähetetä automaattisesti postitse kaikille, vaan se on noudettavissa satamista tai toimistosta Pajalahdesta. Pyynnöstä se toki voidaan lähettää, mikäli satamiin ei ole […]

Kirjaudu
Unohtuiko salasana?